رنگ پریدگی یا کبود شدن انگشتان یا پاها از سرما یا استرس؛
کم کردن آسیب به اندام ها و مفاصل یا پیشگیری از این صدمات؛
با این حال، معمولا با تشخیص زود هنگام و درمان لوپوس، از وارد شدن آسیب جدی به کلیه ها می توان جلوگیری کرد. از این جهت مهم است که هر دارو را طبق تجویز پزشک، مصرف کنید. مدیریت علائم بیماری لوپوس
برخی از افراد مبتلا به لوپوس فقط این علائم را تجربه می کنند، در حالی که این علائم هنوز هم می توانند تاثیر زیادی را در زندگی روزمره فرد داشته باشند. علائم دیگر لوپوس که خیلی شایع هستند عبارتند از: تب
لوپوس میتواند باعث نارسایی در عملکرد کلیه شود. وجود خون در ادرار، درد یا سوزش هنگام ادرار کردن
در زمان بهبودی فرد هیچ علائمی از خود بروز نخواهد داد اما زمانی که بیماری عود کند، نشانههای مختلف آن را میتوان مشاهده کرد.
کاهش تعداد گلبولهای سفید یا پلاکت خون نیز در لوپوس نیز رخ میدهد که نباید نادیده گرفته شود.
خون: ابتلا به لوپوس با بیماری کم خونی، کمبود غیرعادی گلبول های سفید خون یا کم شدن تعداد پلاکت های خون که باعث لختگی خون می شوند، همراه است.
تهران، میدان آزادی، بلوار عزیزی، خیابان سلطان محمدی، خیابان عباس اکبری جنوبی، کوچه مظفری، پلاک ۶، واحد ۲
زمانی که فرد مصرف این داروها را متوقف کند، معمولا لوپوس دارویی هم ناپدید می شود.
داروها: استفاده طولانی مدت از برخی داروهای خاص، مانند کهیر و بیماری لوپوس هیدرالازین (آپرسولین)، پروكائین آمید (پروكانیدید) و كینیدین، با ایجاد نوعی از لوپوس معروف به لوپوس اریتماتوز ناشی از دارو ارتباط دارد.
با توجه به چگونگی تاثیر لوپوس بر افراد، راه درمان هم متفاوت است. اگر فرد درمان نشود، دوران عود بیماری ممکن است نتایج مرگ بار به همراه داشته باشد.
آندوکاردیت بر دریچه های قلب تاثیر می گذارد و آن ها را ضخیم و بزرگ می کند. در نتیجه، قلب رشد می کند که منجر به مرگ فرد می شود.
لوپوس باعث میشود که فرد در طول زندگی احساس خستگی میکند. این خستگی زندگی معمولی بیماران را تحت الشعاع قرار میدهد.